Galeria: SLIDESHOW

Wegetariańskie

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami to wspomnienie tradycji zakorzenionej w staropolskich recepturach. Nadzienie jest połączeniem kruchej kapusty i grzybów. Idealnie doprawiony farsz i miękkie ciasto to gwarancja udanego dania.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.

Pierogi ruskie

Pierogi ruskie to tradycyjne i powszechnie znane danie. Puszyste serowo-ziemniaczane nadzienie, dobrze przyprawione, idealnie komponuje się z delikatnym i subtelnym ciastem. Rozsmakuj się w przyjemności jedzenia.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.

Pierogi z truskawkami

Pierogi z truskawkami zasługują na miano prawdziwie kulinarnej doskonałości. Sekret smaku tkwi w świeżych i aromatycznych truskawkach zanurzonych w subtelnym i delikatnym cieście. Delektuj się słodkim specjałem.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać śmietaną , jogurtem i posypać cukrem.

Pierogi z serem

Pierogi z serem to wyśmienite danie, które kryje w sobie tajemnicę niepowtarzalnie puszystego nadzienia. Aksamitne i cienkie ciasto otula kusząco lekki i słodki ser. Całość po prostu rozpływa się w ustach.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać śmietaną , jogurtem i posypać cukrem.

Kluski śląskie

Kluski śląskie to ciasto kuszące puszystością i delikatnością konsystencji. Sekret ich niepowtarzalnego smaku ukryty jest w wysokiej jakości składnikach. Subtelne dołeczki wypełnione po brzegi sosem zachwycą nawet najbardziej wymagającego smakosza.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.

Kluski tarte

Kluski tarte - domowy smak tradycyjnej kuchni śląskiej to kluski tarte szare. Doskonałe z sosem, czerwoną kapustą i ulubionym mięsem.

Opakowanie 2,5 kg i 500 g

Przepis gotowania:

  1. Zamrożony wyrób wyjąć z woreczka i wrzucić do gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki oleju.
  2. Następnie pierogi delikatnie przemieszać, aby nie przylegały do dna. Po wypłynięciu na powierzchnię wody nie dopuścić do wrzenia i wyjąć po około 10-12 minutach.
  3. Gotową potrawę można polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.

Polityka prywatności i plików cookies © Copyrights by Mato 2014 

ham